+45 69 166 130 info@kayabelek.dk
+45 69 166 130 info@kayabelek.dk

Kaya Belek Hotel

Golfrejse til
Kaya Belek Hotel

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 7.595,-

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 3 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer.

Kaya Belek Hotel, placeret direkte ved Beleks idylliske strand, tilbyder adgang til nogle af Tyrkiets fineste golfbaner lige ved døren. Dette luksuriøse hotel forkæler dig med service i verdensklasse, moderne indrettede værelser, udsøgte restauranter og et indbydende spa-område. Med sin beliggenhed kun en kort gåtur fra Kaya Palazzo golfbanen, garanterer dette enestående 18 hullers bane for en golfoplevelse, du sent vil glemme.

Er du på udkig efter en golfrejse i Belek med ophold på et imponerende hotel og spil på en spektakulær bane, er Kaya Belek Hotel et ideelt valg.

Kaya Belek Hotel og Verti Golf Tours inviterer dig til at opleve uovertruffen luksus

Standard Room Land View
Standard Room Land View
Previous slide
Next slide
Standard Room
Sea View
Standard Room
Sea View
Previous slide
Next slide
Suite
Suite
Suite
Suite
Suite
Previous slide
Next slide

Kaya Belek Hotels rummelige værelser er elegant indrettet i lyse nuancer og komfort, så du straks føler dig hjemme og kan få mest muligt ud af dit ophold. Med Kaya Beleks all-inclusive koncept og dens unikke placering midt i frodige fyrreskove, har det været et favoritvalg for familier siden åbningen. Resortet byder på særlige børneaktiviteter, og en “Kids Club”, hvilket gør det til et foretrukket sted ikke kun for familier men også for sportsklubber, takket være fem forskellige fodboldbaner, samt den fantastiske 18 hullers golfbane, der er tilgængelig for spillere på alle niveauer.

Kaya Belek stræber efter at levere topkvalitetsservice med sine attraktive faciliteter, sport og aktiviteter, og har tiltrukket gæster fra hele Europa.

Previous slide
Next slide

Restauranter & Barer

Kaya Belek Hotel inviterer dig til et kulinarisk paradis med 8 udsøgte restauranter og 4 charmerende barer. Forkæl dig selv med et globalt køkken i vores buffetrestauranter, eller dyk ned i en verden af smag med vores à la carte-restauranter, der serverer alt fra autentisk kinesisk og japansk til traditionel tyrkisk og klassisk italiensk gastronomi. Deres barer tilbyder den perfekte afslutning på din dag med et udvalg af forfriskende drikkevarer og cocktails.

For en mere eksklusiv middagsoplevelse, tilbydes à la carte-restauranter en intim atmosfære med specialiteter, der tilfredsstiller enhver smag. Fra det fjerne Østens delikatesser til middelhavets charme og lokale tyrkiske favoritter, er hver restaurant en invitation til at udforske nye kulinariske horisonter. Med et all inclusive-koncept er hovedmåltiderne dækket i buffetrestauranten, mens à la carte-restauranterne kræver forudgående reservation og et mindre gebyr.

Spa & Wellness

For dem, der trænger til en pause fra hverdagens travlhed, tilbyder det luksuriøse spa på Kaya Belek Hotel en oase af ro med førsteklasses faciliteter. Forkæl dig selv i saunaen, det traditionelle tyrkiske bad, eller hold dig i form i vores topmoderne fitnesscenter.

Kaya Belek Hotel byder også på et indbydende spaområde med en elegant indendørs pool, perfekt til afslapning efter en revitaliserende sauna eller et besøg i det tyrkiske bad. For de solhungrende gæster, har hotellet desuden to rummelige udendørs pools, ideelle til en forfriskende dukkert under den strålende sol.

Beliggende i et fredfyldt hjørne, men stadig fuld af liv, tilbyder Kaya Belek Hotel et væld af aktiviteter for enhver smag. Fra bordtennis og minigolf til volleyball, fodbold, aerobic og petanque – der er noget for alle. For vandelskere, er der mulighed for kano og andre vandbaserede aktiviteter i det nærliggende område, som garanteret vil berige dit ophold.

Previous slide
Next slide

Oplev golf i verdensklasse en kort gåtur fra Kaya Belek Hotel

Ved indgangen til Kaya Belek Hotel afsløres mere end blot luksuriøs gæstfrihed; den introducerer dig til Kaya Palazzo Golfbane, en David Jones mesterskabsbane, der udfordrer og belønner golfere på alle niveauer. Med sine 5781 meter kræver banen snarere en dyb taktisk forståelse end rå slagkraft, og tilbyder en golfoplevelse, der er både intellektuelt stimulerende og fysisk belønnende.

Omgivet af seks imponerende søer og en labyrint af vandhazarder, er hver runde en ny udfordring, der kræver din fulde opmærksomhed. Med golfbanens beliggenhed, og udsigt over Middelhavet og de bagvedliggende bjerge fra flere huller, tilføjes en ekstra dimension til din golfoplevelse.

På Kaya Palazzo golfbanen, beliggende ved det luksuriøse Kaya Belek Hotel, er hver dag en mulighed for at skabe mindeværdige øjeblikke på en bane, der ikke kun tester din dygtighed, men også inspirerer din sjæl. Træd ind i et paradis for golfentusiaster, hvor ekstraordinær skønhed og udfordrende spil mødes for at tilbyde en oplevelse, der går langt ud over det sædvanlige.

Tal med en golfrejse ekspert
og book dit golfophold på
Kaya Belek Hotel

Ring til en specialist hos Verti Golf Tours på +45 69 166 130 for at designe din drømmegolfrejse, skræddersyet til at imødekomme hver eneste af dine forventninger og behov. Du kan også udfylde formularen herunder – så kontakter vi dig hurtigst muligt for at sikre, at du modtager det bedste tilbud, personligt tilpasset til dig.

    Kontakinformationer:

    Udfyld venligst dine kontaktoplysninger nedenfor, således at vi kan kontakte dig ifm. tilbudsgivning.

    Rejseinformation:

    Lad os høre nærmere om jeres ønsker i forhold til jeres golfrejse og ophold.

    Afrejse dato:

    Hjemrejse dato:

    Afrejse lufthavn

    Hvor mange personer skal I afsted?

    Dobbeltværelser:

    Enkeltværelser:

    Golfrunder: