+45 69 166 130 info@kayabelek.dk
+45 69 166 130 info@kayabelek.dk

Vilkår & Betingelser

Vilkår og Betingelser for kayabelek.dk

Velkommen til KayaBelek.dk, et samarbejde mellem Verti Tours ApS og Kaya Belek Hotels. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du disse vilkår og betingelser i fuld udstrækning. Hvis du er uenig med disse vilkår og betingelser eller dele af dem, bør du ikke bruge denne hjemmeside.

Verti Golf Tours (del af “Verti Tours”) er medlem af Rejsegarantifonden i Danmark med medlemsnummer 3539 og derfor er alle pakkerejser købt gennem Verti Tours omfattet af Rejsegarantifonden.

1. Bestilling og Betaling

  • Bestilling af en rejse anses for bindende, når du har accepteret et tilbud fra os, vi har udstedt en faktura, og vi har modtaget et depositum fra dig.
  • Betalingsfrister for både depositum og restbetaling vil være tydeligt angivet på fakturaen. Manglende overholdelse af disse frister kan resultere i annullering af din booking, hvorved depositummet ikke refunderes.

2. Rejsedokumenter

  • Rejsedokumenter vil blive sendt til dig ca. to uger før afrejse. Det er dit ansvar at kontakte os, hvis du ikke har modtaget dine dokumenter 10 dage før din afrejse.

3. Særlige Behov

  • Det er vigtigt, at du ved booking gør os opmærksomme på eventuelle særlige behov, såsom kostbegrænsninger eller mobilitetskrav.

4. Pas og Visum

  • Som rejsende er det dit ansvar at sikre, at du opfylder alle pas- og visumkrav for dit rejsemål.

5. Forsikring

  • Vi anbefaler kraftigt, at du tegner en rejse- og afbestillingsforsikring. Kontakt gerne Gouda Rejseforsikring for mere information.

6. Afbestilling

  • Afbestilling skal ske i overensstemmelse med de betingelser, der er angivet på din faktura. Ved afbestilling efter betaling af depositum eller den fulde rejsepris, kan omkostningerne være ikke-refunderbare.

7. Aflysning og Force Majeure

  • Vi forbeholder os retten til at aflyse rejser på grund af force majeure eller andre uforudsete omstændigheder, der ligger uden for vores kontrol. I sådanne tilfælde vil du modtage fuld refusion.

8. Reklamationer

  • Eventuelle reklamationer skal rettes til os hurtigst muligt, så vi får en chance for at adressere problemet under din rejse. Krav om kompensation skal indsendes inden for 4 uger efter hjemkomst.

9. Værneting

  • Disse vilkår og enhver tvist eller krav, der udspringer af eller i forbindelse med dem, er underlagt dansk ret og skal afgøres ved de danske domstole.

Vi forbeholder os retten til at ændre disse vilkår og betingelser til enhver tid uden forudgående varsel. Din fortsatte brug af hjemmesiden efter sådanne ændringer udgør din accept af de nye vilkår.

For yderligere information eller ved spørgsmål, venligst kontakt os på info@kayabelek.dk.